January 6, 2018

December.

Net zoals de meeste mensen had ik een erg drukke maand maar alleen maar omwille van de leukste redenen: feesten! Zo jammer dat het kerstseizoen al voorbij is... nu hebben we enkel nog het saaie deel van de winter... Die enkele maanden waarin iedereen aftelt naar langere dagen en vooral veel zon!


1. Het Lief en ik ontdekten dat er konijnen zitten in het stadspark! Waaaaaaat?! // 2. We gingen ook naar Escobar om een kopje koffie te drinken // 3. De kerstboom staat! (nog even)... en thuiswerken is toch echt wel gezelliger met de kerstboom // 4. Er is al een tijdje een nieuw hamburgerrestaurant in Antwerpen en dus moesten het Lief en ik Manhattn's dringend uitproberen. Erg lekker trouwens! // 5. Ik wou de Bourlaschouwburg erg graag eens van dichterbij zien en dus gingen het Lief en ik naar 'Oorlog en terpentijn' kijken... Conclusie; het toneelstuk was niks voor mij maar de bourlaschouwburg is prachtig! // 6. Er was ook een familiediner met mijn hele familie - waar ik geen foto's van trok - en ik kon nog net het dessert op de foto zetten voor ik het bijna inhaleerde. Zo lekker // 7. Onze lieve Fons is blijkbaar een uitzondering op andere katten want hij is totaal niet geïnteresseerd in onze kerstboom... Al ligt hij er wel graag onder. // 8. Tijdens één van mijn laatste werkdagen van het jaar, kreeg ik mijn fiets op mijn hoofd (in ons appartement werken ze met een katrolsysteem)... Gelukkig waren dit de enige wondjes die ik eraan over hield // 9. Ik sprak af met een vriendin uit het middelbaar, die ik sindsdien ook bijna niet meer gezien had en het was echt heel erg gezellig! // 10. Een dag later vertrok ik met wat andere vriendinnen naar Rotterdam en dit was onze supertoffe hostel (King Kong Hostel, aanrader!) // 11. Rotterdam by night... Je zou het op de foto niet zeggen, maar het was echt al donker! // 12. En ik deed ook mee met de warmathon samen met wat collega's. Wij kozen voor te wandelen en niet voor het lopen en hadden toch ook 5km in de benen! // 13. Alle pakjes onder de kerstboom van de schoonouders (echt keeeeeei veel) // 14. Kerstcocktaaaaaails // 15. Het Lief en ik gingen met het laatste weekend van het jaar ook nog even lunchen bij Nellie's Coffee // 16. en tot slot, de tafelvoorbereidingen voor ons oudejaarsdiner.

No comments:

Post a Comment