May 6, 2018

April.

Net zoals alle maanden van het jaar is april weer voorbij gevlogen, damn... Ik word oud, ik hoor mezelf dat zinnetje vaker en vaker zeggen. Maar 't is echt zot, er is alweer een maand helemaal voorbij. Een leuke, gedeeltelijk warme en zonnige maand... Ik had echt nood aan zon!


1. De Ronde van Vlaanderen vertrok ook dit jaar in Antwerpen en lief als ik ben (ahum), ging ik met het Lief mee kijken naar de voorstelling van de verschillende ploegen en de start van de Ronde //
2. Even later in de week stond onze straat vol met brandweerwagen en politiecombi's. Ook de tram die voor onze deur stopt werd stilgelegd... Had iets met het dak van de overburen te maken maar wat het nu precies was, weten we nog steeds niet // 3. Het Lief en ik keken dus maar gewoon rustig verder naar Pocahontas (waarbij ik alle liedjes mee zong natuurlijk) // 4. De eerste zonnestralen konden ons al verleiden om bij ons wekelijkse bezoek aan de markt het eerste terrasje van het jaar te doen... Een Bar Titty it is! // 5. We gingen ook 's avonds naar het dak van het MAS, je ziet het niet goed op de foto maar het zicht is er prachtig // 6. Ik ging ook naar de Swan Market op de Grote markt (waar ik erg mooie oorbellen kocht trouwens) // 7.  Gezond doen enzo... Omdat water maar water is, probeerde ik ook eens fruitwater uit en de combi aardbeien-ctroen-munt viel in de smaak! // 8. Knuffelen met mijn BFF // 9. Kaas- en wijnavond met enkele vriendinnetjes // 10. ... met zicht op het Sint-Jansplein // 11. Ik heb de laatste tijd zo'n hamburgerverslaving... Die van Manhattn's zijn toch echt favoriet op dit moment // 12. We gingen ook ontbijten in het ontbijt/lunchzaakje net onder ons appartement waar ik een erg lekker havermoutontbijtje kreeg voorgeschoteld // 13.  Samen spoonen in bed // 14. Zonsondergang in de schoonste stad van 't land // 15. Het Lief die zijn limieten verkend, haha... // 16. Aandachttrekker

No comments:

Post a Comment