May 23, 2018

Hotspot: No Worries.

Hotspot Antwerpen - No worries

Het is weer tijd voor een nieuwe hotspot en ik heb weer een prachtige plek ontdekt in Antwerpen (al zeg ik het zelf). Nu het zonnetje steeds vaker schijnt, trekken het Lief en ik al eens regelmatig richting het Eilandje (naar Bar Noord, Bar Paniek, Bocadero, ... maar daarover later nog wel eens meer) en toen we weer eens aan het rondwandelen waren in de buurt van het MAS, kwamen we bij No Worries terecht. Omdat we nog niet gegeten hadden en onze buik al voelden rommelen, besloten we om er maar onmiddellijk een lunch van te maken, en zoals je op de foto hierboven kan zien is dat zeker de moeite!


Wat?

Ik denk dat de naam van de zaak de filosofie perfect weergeeft "no worries". Maak je geen zorgen, wees niet bang om een vraag te stellen of om aan te geven wat je lekker/minder lekker vindt. Bij No Worries luisteren ze graag naar jouw suggesties. Perfecte plek dus om al dat gepieker even uit te schakelen en alles even achter je te laten. Gewoon even ontspannen bij deze lieve mensen die met heel veel plezier en vooral heel veel liefde je bestelling opnemen.

Lekker?

Ik nam een uitsmijter als lunch (iets wat ik normaal nooit bestel) en was erg enthousiast! Ik bestelde daarbij trouwens een huisgemaakte limonade van appelsien en terwijl ze die brachten werd me meermaals op het hart gedrukt dat als ik het niet lekker vond, ik dat zeker mocht laten weten. Ze begrepen dat hun smaak niet per se mijn smaak was en dat ik zonder problemen een nieuw drankje zou mogen kiezen als dat nodig moest zijn. Maar die limonade was zo lekker dat ik hem zeker niet zou teruggegeven hebben. Ik weet nu al dat ik dat de volgende keer opnieuw (en opnieuw, en opnieuw) zal blijven bestellen.
De kleurrijke salade die je hierboven op de foto ziet is dus van het Lief (ondanks dat het er misschien wat vrouwelijk uitziet) en hij was net iets minder enthousiast dan ik. Hij vond het lekker hoor, meer zelfs hij was echt onder de indruk van de dressing en de kwaliteitsvolle producten die werden gebruikt. Alleen de combinaties waren voor hem niet onmiddellijk top (druiven, paprika, olijven, peer, deed het hem niet echt voor hem). Maar nogmaals, de producten die werden gebruikt, waren echt wel van hoge kwaliteit (geldt trouwens ook voor de uitsmijter die ik kreeg, die ham was zo lekker).

Gezellig?

No worries niet onmiddellijk een speciaal interieur, naar mijn mening. Het was ook een zonnige namiddag, dus wij verkozen ook het terras boven een zitplaats binnen, maar van wat ik heb gezien was het mooi, maar niet uitzonderlijk. Het Lief was enthousiast over de stoelen (niet mooi maar zitten goed... Volgens hem is het tegenwoordig een wedstrijd bij Antwerpse zaken om de meest oncomfortabele stoelen te vinden) en ik was enthousiast over de planten en de industriële feel die er hing. 
Maar het moet gezegd zijn, wat no worries zo ongelooflijk gezellig maakt zijn de fantastische eigenaars. Zo lief en bezorgd of alles wel naar wens is en klaar om al je vragen te beantwoorden. Heel erg dankbaar als je je tafel afruimt zoals er op de kaart gevraagd wordt (want "dat is kei lief, wij vragen dat wel maar niemand doet dat ooit... niet dat dat erg is he") en echt... mij zie je er zeker terug al was het alleen maar om die mensen een plezier te doen. Maar eerlijk is eerlijk, ik ga ook terug voor de heerlijke limonade.

Waar?

No Worries is gelegen vlakbij het MAS en eigenlijk naast Sil'eau, waar ik eerder al eens over schreef. Midden in één van de hipste buurten van Antwerpen dus en zeker eens een bezoekje waard! Ideaal voor even te bekomen na een bezoek aan het MAS bijvoorbeeld!

Kribbestraat 20, 2000 Antwerpen
open woe-zo van 10u tot 18u
ma-di gesloten

No comments:

Post a Comment