February 2, 2019

Januari.

1. In het nieuwe jaar is er nog niet veel veranderd: onze Fons is nog steeds zijn schattige zelve - 2. Het Lief is ook jarig begin januari en dan rekken we altijd een volledige dag uit om leuke dingen te doen, te beginnen met een ontbijt bij Kloonies - 3. Birthdayselfie - 4. En een bezoekje
aan de zoo is ondertussen ook al een standaardactiviteit op de verjaardag van het Lief, hier de pikkewijnen die we ook al (in het wild) in Zuid-afrika zagen - 5. En toen ik naar de gorilla's stond te kijken, kwam er opeens eentje vlak voor mij liggen... soort zoek soort zeker? - 6. En het Lief kreeg een mini-barbecue'tje voor zijn verjaardag van mij... Laat ons zeggen dat hij er enthousiast over was - 7. Roze zonsopgangen... een voordeel aan vroeg beginnen werken. - 8. Ik pikte Start to Run weer op, in een iets lager tempo dan de bedoeling is, maar hey, 't is beter dan niks he - 9. En dit lunchke is snel uitgegroeid tot een favoriet hier thuis - 10. Wanneer het begint te regenen wanneer je aan het wandelen bent, moet je schuilen... en waar beter dan bij Bar 11? Beste Strawberry Daiquiris van Antwerpen! - 11. Ik ben hier volop baby's aan het maken (plantjes he! Ik ben nog altijd niet van gedachte veranderd)... Pannenkoekenplantjes in overvloed hier! - 12. En tenslotte nog een date night met het Lief (met gratis cinematickets die ik van het werk kreeg). We gingen naar Niet Schieten zien... Echt de moeite!

2 comments:

  1. Oh, Kloonies! Lang geleden dat ik er nog ben gaan ontbijten, maar z├│ lekker daar. Bij Bar 11 ben ik nog niet geweest, maar die strawberry daiquiri's moeten duidelijk eens aan de test onderworpen worden. ;-)

    ReplyDelete