February 2, 2019

Januari.

1. In het nieuwe jaar is er nog niet veel veranderd: onze Fons is nog steeds zijn schattige zelve - 2. Het Lief is ook jarig begin januari en dan rekken we altijd een volledige dag uit om leuke dingen te doen, te beginnen met een ontbijt bij Kloonies - 3. Birthdayselfie - 4. En een bezoekje
aan de zoo is ondertussen ook al een standaardactiviteit op de verjaardag van het Lief, hier de pikkewijnen die we ook al (in het wild) in Zuid-afrika zagen - 5. En toen ik naar de gorilla's stond te kijken, kwam er opeens eentje vlak voor mij liggen... soort zoek soort zeker? - 6. En het Lief kreeg een mini-barbecue'tje voor zijn verjaardag van mij... Laat ons zeggen dat hij er enthousiast over was - 7. Roze zonsopgangen... een voordeel aan vroeg beginnen werken. - 8. Ik pikte Start to Run weer op, in een iets lager tempo dan de bedoeling is, maar hey, 't is beter dan niks he - 9. En dit lunchke is snel uitgegroeid tot een favoriet hier thuis - 10. Wanneer het begint te regenen wanneer je aan het wandelen bent, moet je schuilen... en waar beter dan bij Bar 11? Beste Strawberry Daiquiris van Antwerpen! - 11. Ik ben hier volop baby's aan het maken (plantjes he! Ik ben nog altijd niet van gedachte veranderd)... Pannenkoekenplantjes in overvloed hier! - 12. En tenslotte nog een date night met het Lief (met gratis cinematickets die ik van het werk kreeg). We gingen naar Niet Schieten zien... Echt de moeite!

2 comments:

  1. Oh, Kloonies! Lang geleden dat ik er nog ben gaan ontbijten, maar zó lekker daar. Bij Bar 11 ben ik nog niet geweest, maar die strawberry daiquiri's moeten duidelijk eens aan de test onderworpen worden. ;-)

    ReplyDelete