November 27, 2019

Ons appartement: een update.


Al maanden heb ik hier een blogpost gepland staan om ein-de-lijk een update te kunnen geven van ons nieuwe appartement. Meer dan 1,5 jaar na de aankoop had ik toch écht wel verwacht dat ik nu kon laten zien hoe dat nieuwe appartement ingericht zou zijn. Je merkt het misschien al aan mijn inleiding, maar ja, het is écht waar; de oplevering van ons appartement is wééral (voor de 5e keer ondertussen) uitgesteld.

Geen update dus over hoe het er nu bij staat. Of ja. Wat ik je wel kan vertellen is dat het appartement op zich wél klaar is. We hebben al foto’s gezien en het is niet helemaal zoals ik me het had ingebeeld, maar we maken er wel iets van. We zijn ook van plan om een bezoek in te plannen om het toch al eens een keer 'in het echt' gezien te hebben. Het appartement is dus wel degelijk klaar. 1 probleem; de verwarmingsketel in de kelder is dat niet. Omdat er daar iets mis is (God weet wat, niemand van dat bedrijf communiceert ooit met de kopers), is er in heel het gebouw geen warm water en mogen we dus ook niet verhuizen. Nu, douchen met koud water lijkt me alles behalve aangenaam dus ik begrijp de redenering. Wat ik niet begrijp is dat er voor zorgt dat de oplevering daar met 5 maanden voor wordt uitgesteld.

Je merkt misschien mijn frustraties. Na bijna een jaar wachten op de oplevering is mijn begrip voor de situatie ver te zoeken, ik geef het toe. Mijn geduld is op. Anyway, ik wilde vandaag heel graag een update geven over ons nieuwe appartement en dat heb ik bij deze ook gedaan. Foto’s zullen voor de volgende keer zijn. Wil je graag zien hoe we momenteel wonen (in ons ‘oude’ appartement)? Check dan deze blogpost (is het toch min of meer een home tour).

Om toch nog even af te ronden met een vrolijke noot; hier een foto van ons Fonsje. Als je daar niet vrolijker van wordt, weet ik het ook niet meer. 🙈


No comments:

Post a Comment