December 26, 2019

Linklove.


De kersttijd (of ja, ondertussen post-kersttijd, maar we trekken de lijn door) is toch altijd een periode in het jaar waarbij je je extra inzit voor mensen die het minder goed hebben dan jezelf. Initiatieven als de Warmste Week en hoe die mensen bij elkaar brengt zijn dan ook fantastisch. Ik heb geen geld om met jullie te delen maar wel heel wat leuke blogs en blogposts, waarvan ik hoop dat jullie er even hard van genieten als ik. Ik ben trouwens altijd op zoek naar andere leuke blogs dus voel je vrij om ook je eigen link achter te laten in de commentaar en dan neem ik zeker eens een kijkje.

  1. Het is jullie waarschijnlijk al wel opgevallen dat ik graag groener wil leven. Dat gaat met veel vallen en opstaan en tijdens zo'n periode van 'opstaan' is het altijd leuk om inspiratie op te doen bij andere mensen. Mariëlle van The Green Guide is zo iemand die het veel beter doet dan ik en waar ik nog heel wat van kan leren. Vooral de blogposts over duurzaamheid en minimalisme vind ik erg interessant!

  2. Wie mij al langer kent, weet: food is always on my mind. Ik word er dan ook altijd zo gelukkig van om een nieuwe kookblog te ontdekken waar ik enkele uren kan door bladeren (ja, ik ben nog zo iemand die urenlang kan blijven bladeren door oude blogposts). Ik was dan ook erg blij toen ik verder klikte naar de sandwichformule.nl. Als de smaak van de gerechten even lekker is als de foto's ervan op de blog, zit je meer dan goed!

  3. In datzelfde rijtje hoort trouwens ook een lepeltje lekkers - een Belgische kookblog deze keer - van Annelies uit Gent. Ook deze blog ziet er supermooi én lekker uit! Hoe verder ik naar onder scroll, hoe meer ik wil proberen. Zelfs als ik weet dat het niks voor mij zal zijn - want let's be honest, ik lust niet zo veel - zou ik het nog willen proberen gewoon omdat het er zo lekker uit ziet!

  4. Ik blog ondertussen al een hele tijd, maar voel me nog steeds een beginneling. Er blijft gewoon zoveel dat je nog kan bijleren. Daarom spreken blogs over bloggen mij altijd aan. Ik leer nu eenmaal graag bij (niet dat ik alle tips in de praktijk om zet, maar de theorie ken ik dan toch al). The Girlboss is dus een leuke blog voor mij om te volgen.  Hoewel er vaak wordt gefocust op bloggen voor bedrijven zijn er toch ook heel wat tips bruikbaar voor de gewone hobbyblogger.

  5. En tot slot zijn er ook blogs die ik graag lees net omdat ze persoonlijker zijn. Last Days of Spring volg ik bijvoorbeeld om die reden, zeker nu Marlous ook verhuisd is naar Antwerpen (ondertussen al 3 jaar mijn hometown) en alles nog wat herkenbaarder is geworden. Grappig ook om beelden op haar blog zien te verschijnen die ik ondertussen erg goed ken (de markt op zaterdag!). Samen met Shirley schrijft ze trouwens ook op Gids voor het Zuiden, een soort van 'how to' gids over België.

  6. Wat me natuurlijk naadloos bij de blog van Shirley brengt. Ook Shirley verhuisde in 2019 van Nederland naar het prachtige Antwerpen voor de liefde. Ik heb Shirley nog nooit ontmoet maar ik heb wel het gevoel dat we heel wat gemeenschappelijk hebben. Zo reisde ze onlangs naar Vietnam (waar ik al enkele jaren heel graag naartoe zou gaan maar waarvoor we jammer genoeg nog geen budget voor hebben) en schreef ze nog niet zo lang geleden ook over het ontbreken van een kinderwens (wat ik erg goed herken).

1 comment:

  1. Wat leuk dat je zo enthousiast bent over mijn blog! Een groot compliment, word ik heel erg blij van. Dankjewel!

    ReplyDelete