December 4, 2019

November.

In november trok ik erg weinig foto's, dus hier is een supersnel en kort overzicht van wat ik de afgelopen maand allemaal deed. Zoals altijd was de hoofdactiviteit eten.

1. Hoe beter de maand inzetten dan met een Disneyfilm? Hoewel ik mezelf had voorgenomen minstens 5 disneyklassiekers opnieuw te zien, kon ik toch niet weerstaan aan een nieuwe film. En omdat het toch de 1ste november was vond ik geen enkele andere film zo toepasselijk als Coco. Wat ik er van vond? Laat ons zeggen dat Disney nooit teleurstelt. -- 2. Later in de namiddag was het 'wafelenbak' bij mijn schoonouders waarna we ook een wandelingetje maakten in het bos -- 3. En ook de boekenbeurs stond zoals elk jaar op het programma!
Ik trok veel foto's van boeken die ik graag wil lezen (maar niet kocht want ik huur zoveel mogelijk boeken in de bib... Kwestie van geld én plaats uit te sparen). Ik kijk er naar uit om dat nieuwe boek van Anne Drake te lezen! -- 4. Het Lief en ik probeerde ook een nieuw adresje: Belga. Was best lekker, maar ik moet nog een keer terug voor het finale oordeel. -- 5. En ik sprak ook af met mijn vriendinnetjes in Leuven. We gingen eten bij Umamido, voor mij de eerste keer.  Blijkbaar zijn ze gespecialiseerd in Japanse noedels en aangezien het Lief en ik erover nadenken om naar Japan op reis te gaan kon ik zo toch al eens testen of ik ook iets anders lust dan sushi. (Ja, ik lustte het!) -- 6. Ik verkocht ook onze krabpaal via Facebook omdat onze Fons die toch nooit gebruikt. Die was kei snel weg trouwens, zelfde avond nog verkocht en volgende dag al weg! -- 7. Na 5 maanden besloot ik dat het tijd was om mijn verjaardagskaart te krassen (waar de tekst staat, zaten gouden glitters). Ik had totaal niet door dat er een persoonlijke boodschap onder die glitters zat, maar dus 5 maanden na datum ontdekte ik het... beter laat dan nooit, toch? -- 8. En we testten nog een nieuw adresje: Arepa Culture. Die zitten hier een beetje verder in de straat en we passeerden er zo vaak dat we toch eens zijn binnengestapt. Heel lekker maar de broodjes zelf hebben nogal weinig smaak. Maar toch, heel prijsvriendelijk dus ideaal voor een iets snellere hap als je toch geen zin hebt in de frituur. --  9. En de maand afsluiten deed ik met mijn schoonzus en schoonmama, bij de nieuwe Maurice hier in Antwerpen!

No comments:

Post a Comment